Wijkcentrum

Wijkcentrum

Corlaer

Corlaer

De hoofdingang van het Wijkcentrum Corlaer in Nijkerk
Een combinatie van de ontvangsthal met één van de andere beschikbare ruimtes en/of de bar creëert uw ideale locatie.
Onze gezellige bar is het ideale decor voor uw feestelijke gelegenheid!
Voor vergaderingen en cursussen kunt u terecht bij Wijkcentrum Corlaer. Gunstige ligging, centraal in Nederland


U bent hier: » startpunt website » gebruiksregels


Wijkcentrum Corlaer in Nijkerk. Centraal gelegen in Nederland. Een zeer goede locatie met ruimten voor vergaderingen, recepties en bijeenkomsten voor uw vereniging of bedrijf. Gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Gebruiksregels

Nog even dit . . .

Wij, het Wijkcentrum Corlaer te Nijkerk, hebben de volgende simpele huisregels.

Uitgangspunt voor het bezoek van deze site is de Netiquette !
Gebruik gewoon, duidelijk en correct Nederlands.

De beheerders en eigenaren van deze site behouden zich het recht voor bijdragen te verwijderen.
Wij houden ons ook het recht voor te allen tijde deze regels te kunnen aanpassen en/of uitbreiden.

Copyrights . . .

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die op deze website toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken, logo's, teksten en afbeeldingen op de gehele website en gekoppelde pagina's. Vermenigvuldiging of verspreiding van de hele of gedeeltelijke inhoud van deze website, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur(s) niet toegestaan.

Externe koppelingen . . .

Deze website kan koppelingen naar andere websites bevatten die door andere partijen dan de Buurtbus Barneveld Nijkerk worden geëxploiteerd en beheerd. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wij hebben geen zeggenschap over dergelijke websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan, noch voor de koppelingen. Het feit dat de Buurtbus Barneveld Nijkerk koppelingen naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze enige associatie met de exploitanten ervan. Alhoewel de inhoud van deze koppelingen tijdens het opnemen ervan op deze website niet botste met onze persoonlijke doelstellingen, kan het voorkomen dat thans op deze pagina's aanstootgevend materiaal aangetroffen wordt. Mocht u dit tegenkomen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om het te melden. Op uw verzoek zal worden bekeken of deze koppelingen uit de website van het Wijkcentrum Corlaer zullen worden verwijderd.

E-mailadressen op internet

Het is geen enkele organisatie, commercieel of non-profit, toegestaan e-mailadressen te publiceren op internet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van het Wijkcentrum Corlaer te Nijkerk. E-mailadressen vermeld in publicaties van kranten en van het Wijkcentrum zelf, mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verwerkt door derden op internetpagina´s.
Kosten voortkomend uit het publiceren van e-mailadressen zonder schriftelijke toestemming, zullen worden verhaald op de publicerende partij.

Gepubliceerde tarieven

Het kan voorkomen dat de op deze website vermelde tarieven tussentijds zijn aangepast. Alleen overeengekomen tarieven met de beheerders van het Wijkcentrum Corlaer zijn bindend. Offerteaanvragen kunt u via de online formulieren doen.

Wijkcentrum Corlaer

Rijstegoed 2
3863 BZ Nijkerk
033 - 245 49 40